Våra utbildningar

Vi söker instruktör i Jönköping

Vi på NUAB ligger längst fram i utvecklingen i Sverige när det kommer till fallskyddsutbildning på plats hos kund. Efterfrågan av våra utbildningar ökar och nu söker vi duktiga medarbetare.
Som fallskyddsinstruktör kommer du att ansvara för att hålla i NUAB:s olika fallskyddsutbildningar. Du kommer att till stor del arbeta ute hos olika företag för att lära ut hur de anställda ska hantera arbete på höjd med fallskyddutrustning på ett säkert sätt. Utbildningsgrupperna kan variera i storlek och du kommer lära ut teori, praktik och säkerhetstänk. Arbetet är ett arbete med flexibla arbetstider där vissa perioder på året är mer belastade än andra.

Om NUAB
Vi är ett litet företag som tänker stort!
Vi är ett norrländskt tillväxtföretag som under 2018 utnämnts som ett av tio Superföretag i Norrbotten. Vi är ett litet företag med stort tänk och vi har alltid kunden och dess säkerhet i fokus. Från att mestadels ha arbetat med maskin- & säkerhetsutbildningar har vi nu även utbildningar inom fallskydd, el, brand och HLR. NUAB har kontor och/eller utbildningslokaler i Stockholm, Umeå, Piteå och Kiruna. Naturligtvis kommer vi gärna ut till våra kunder och har utbildning i deras lokaler om det passar bättre. Vi erbjuder även fallskyddssäkerhet, brand & verktygskontroll, it-system för besiktning och tillsyn samt it-system för kompetensstyrning.

Om dig
Vi söker dig som har en stor personlig drivkraft och som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss i ett tillväxtföretag med siktet inställt på framtiden. En bakgrund från bygg, industri eller annat yrke där användning av fallskydd ingår i arbetsuppgifterna är meriterande. Har du tidigare arbetat med liknande tjänster är detta också meriterande likväl om du har en pedagogisk utbildning. Har du även arbetat med säkerhet eller arbetsmiljö är detta ett såklart plus. Körkort är ett krav.
Vi ser att du har en god pedagogisk förmåga och trivs med att ha kontakt med människor. Du har ett säkerhetstänk och tar stort ansvar för ditt arbete. Det är viktigt att du kan ingjuta förtroende hos både kunder och deltagare samt är öppen för tjänsteresor.

Viktigt för tjänsten är:
Ett intresse av att utvecklas.
Pedagogisk, ansvarsfull och säkerhetsmedveten.
Körkort och svenska i tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande
Meriterande om du har erfarenheter kring utbildning och andra utbildningsområden inom maskin, kran eller säkerhet

Om anställningen
NUAB erbjuder dig:
En fast anställning på ett spännande tillväxtföretag.
Möjligheter till vidareutbildningar inom pedagogik, säkerhet och arbetsmiljö.
Ett varierande och flexibelt arbete med mycket frihet under ansvar.

Utbildning
Din utbildning inom fallskydd sker internt och externt.

Om ansökan
Tjänsten har start enligt överenskommelse och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att skicka mail till: David.nilsson@nuab.se

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta: David.nilsson@nuab.se
Välkommen med din ansökan!

Senaste nyheterna

Visa alla nyheter »