Våra utbildningar

Vi söker instruktörer

NUAB söker instruktörer och blivande instruktörer i Norrbotten och Stockholm

Om NUAB
NUAB är ett certifierat utbildningsföretag som varit verksamt i utbildningsbranschen sedan 2008.
Vi är ett tillväxtföretag som under 2018 utnämnts som ett av 10 Superföretag i Norrbotten! Vi är ett litet företag med stort tänk och vi har alltid kunden och dess säkerhet i fokus. Från att ha mestadels arbetat med maskin- & säkerhetsutbildningar har vi nu även utbildningar inom fallskydd, el, brand och HLR. NUAB har kontor och/eller utbildningslokaler i Stockholm, Umeå, Piteå och Kiruna. Naturligtvis kommer vi gärna ut till våra kunder och har utbildning i deras lokaler om det passar bättre. Vi erbjuder även fallskyddssäkerhet, brand & verktygskontroll, it-system för besiktning och tillsyn samt it-system för kompetensstyrning.

Om tjänsten
Gillar du att möta nya människor och tycker om att lära ut? Har du ett öga för säkerhet och har erfarenhet av traverser, truckar och hjullastare? Kanske har du arbetat som instruktör av något slag. Skulle du trivas i en roll där du får möjligheten att bidra till att skapa säkrare arbetsplatser genom att utbilda människor? Då ska du söka tjänsten som instruktör på NUAB!

Som instruktör kommer du att ansvara att hålla i NUAB:s utbildningar i inom truckar, traverser ev. hjullastare och fallskydd. Till stor del kommer du vara ute hos olika företag för att lära ut hur de anställda hanterar de olika maskinerna på ett korrekt och säkert sätt. Vissa utbildningar kommer även hållas i utbildningslokaler som finns i b.la Umeå, Piteå eller Kiruna. Utbildningsgrupperna kan variera i storlek och du kommer lära ut både teori, praktik och säkerhetstänk. Arbetet är ett arbete med flexibla arbetstider där vissa perioder på året är mer belastade än andra.
I snitt arbetar du ca 3.5 – 4 dagar i veckan även om det är en heltidstjänst.

I din roll som instruktör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
Hålla i kurser som har både teoretiska och praktiska delar där säkerhet är en stor del.
Se till att vara förberedd inför utbildningar för att ge en högklassig utbildning.
Tjänsteresor och övernattningar ingår i arbetet.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av traverser, truckar och eller hjullastare samt ev. fallskydd. Detta kan vara via privat bruk eller från tidigare arbeten. Har du tidigare arbetat med liknande tjänster är detta meriterande likväl om du har en pedagogisk utbildning. Har du även arbetat med säkerhet eller arbetsmiljö är detta ett plus. Det är även intressant om du har erfarenheter av annan karaktär så som liftar, kranar, lastbil, gruvmaskiner eller liknande. Körkort är ett krav.
Vi ser att du har en god pedagogisk förmåga och trivs med att ha kontakt med människor. Du har ett säkerhetstänk och tar stort ansvar för ditt arbete. Det är viktigt att du kan ingjuta förtroende hos både kunder och deltagare samt är öppen för tjänsteresor.

Viktigt för tjänsten är
Erfarenhet av truckar, kranar, traverser eller hjullastare.
Pedagogisk, ansvarsfull och säkerhetstänk.
Körkort och svenska i tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
NUAB erbjuder dig:
En fast anställning på ett spännande tillväxtföretag.
Möjligheter till vidareutbildningar inom pedagogik, säkerhet och arbetsmiljö mm.
Ett varierande och flexibelt arbete med mycket frihet under ansvar.
Om ansökan
Tjänsten har start enligt överenskommelse och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att skicka mail till.
david.nilsson@nuab.se märk mailet “instruktör”

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta David Nilsson:
david.nilsson@nuab.se
Välkommen med din ansökan!

Senaste nyheterna

Visa alla nyheter »